EST ENG RUS

 


     


Heategevuslik jõululaat


Uus e-õpilaspileti hind

AS Valnes:

Teatame Teile, et alates 1. jaanuarist 2018 muutub Valnese e-õpilaspileti hind.
Uus hind on 3.50, millele lisandub käibemaks 20%, seega on õpilaspileti uus hind koos maksudega 4.20 EUR.


Õppekäik politseijaoskonnas

4. detsembril käis 11.ab klass Lääne-Harju politseijaoskonnas õppekäigul, kus meile räägiti politseitöö argipäevast ja politseinikuks õppimise võimalustest.

Esmalt viidi meid parklasse, kus tutvustati välipolitsei tööd. Meile anti võimalus politseiautodes istuda ja nendes paikneva tehnika kohta küsimusi küsida. Saime uurida natuke ka ametialaseid vahendeid, nagu pisargaas, teleskoopnui ja palju muud. Politseitöötaja jagas täpsustusi seadustest ja mõningatest kuumematest meedias olnud juhtumitest.Vastused õpilaste küsimustele olid informatiivsed ja andsid praktiliseks eluks vajalikke teadmisi.


Järgnes tempokas ringkäik läbi ülekuulamisruumide ja arestikambrite.Lõpetuseks oli kutsesuunitluse loeng auditooriumis.Endine kriminaalpolitseinik rääkis meile edasiõppimisest Paikuse Politseikoolis ja Sisekaitseakadeemias ja pisut ka turvalisusest internetiavarustes.
Õppekäik oli vägagi põnev, sest paljud pole nii lähedalt ametivahendeid, autosid ja kinnipidamisruume
näinud.

Genro Johanson
11.ab

 


Esinesime vabariikliku Koidulauliku etluskonkursi Tallinna eelvoorus

4. detsembril toimus Eesti Lastekirjanduse Keskuses XXI Koidulauliku etluskonkursi Tallinna eelvoor. Kahes vanuserühmas esines kokku 49 õpilast.Esitati nii Koidula luulet kui proosat.Kaasautoriks oli selle aasta juubilar Eesti kirjanik ja poliitik Paul-Eerik Rummo, kes tähistas aasta alguses oma 75.sünnipäeva. Kolmeliikmelisse žüriisse kuulusid armastatud eesti kirjanikud Contra, Wimberg ja Jaanus Vaiksoo. Mõlemas vanuseastmes anti välja eripreemiaid ning valiti kolm laureaati. Kõige edukamad olid Tallinna 32.Keskkooli etlejad. 12.detsembril toimub Pärnus Koidula muuseumis vabariiklik lõppvoor.

Meie kooli esindasid sedapuhku nooremas vanuseastmes Rebecca Särav 9.klassist ning gümnaasiumiastmes Silvia Kirillov ning Anna Stepanova. Kogemus oli poeetilise liialduseta hingesoppi pugev ning pikkadeks aegadeks meeldejääv.

Silvia Kirillov
11.ab

 


Vaba Lava

Reedel, 1.detsembril algusega 17:00 toimus Vaba Lava, kus said oma talenti näidata meie kooli õpilased. Kokku oli seitse esinejat ja kõik neist väga erinevad. Võitjaks ja publiku lemmikuks osutus meie koolibänd Flashback Thursday.Teise koha sai virtuoosse klaverimänguga 10.klass õpilane Marleen Niibek.

Meie klass esines terves koosseisus muusikalise põimikuga “Meie klassi lemmikud”.Popurrii koosnes kuuest erinevast laulust.Saime näidata oma lauluoskust ja ka pillimängu. Akordionil soleeris Oskar Kask, klaveril saatis Eva-Liina Metsaluik. See oli hea meelelahutuslik üritus. Kuigi meie klass ei võitnud, saime hea esinemiskogemuse ja kuhjaga koos tegemise rõõmu.

Katriin- Eliis Brecher
11.ab

 


Tulevased sündmused:


14.03 Emakeelepäev
15.03 Maleturniir
27.03 Rahatarkuse päev
27.03 Playbox "Nostalgia"
______________________________
16.05 Perepäev
08.06 Kooliaasta lõpuaktused
(v.a. 9. ja 12. klassid)
Kell 11.00 1.-4. klasside aktus
Kell 12.00 5.-8, 10.-11. klasside aktus

08.06 Vilistlaste kokkutulek
27.05 9. klasside lõpukell
28.05 12. klasside lõpukell
19.06 Põhikooli lõpuaktused kell 12.00
Gümnaasiumi lõpuaktus 16.00

Rohkem infot: huvitegevus -> sündmuste kalender



Logi sisse

Tunniplaan 

  

Klõpsa Padleti ikoonil ja

vaata näiteid IKT

kasutamisest koolitundides

 

"Aktiivne ja turvaline koolipäev"

 

 

Erasmus+ projektid

Kaasava hariduse põhimõtete rakendamise toetamine Tallinna koolides

Rohelise kooli programm on ülemaailmne ja selles osaleb ligi 60000 õppeasutust rohkem kui 72 maalt. Täpsemalt saab uurida FEE Eco-Schools Global kodulehelt. Programmi tegevusi koordineerib Eestis Tartu loodusmaja, liitunud õppeasutuste ja programmi kohta saab täpsemalt lugeda siit. Programm toob keskkonnahoidliku mõtteviisi õppeasutuse tegemistesse süsteemselt ja terviklikult, aidates lastel ja noortel kujuneda jätkusuutlikult mõtlevateks keskkonnateadlikeks inimesteks. Meie õppeasutus liitus programmiga aastal 2023.