EST ENG RUS

 


     


Kehalise kasvatuse välitundide graafik ja kord

Toimuvad 29.jaanuar – 29.märts

HINDAMISE KORD


Õpilane peab selle perioodi jooksul käima 4x välitunnis. Õpilane võib ühe nädala jooksul osaleda mitmes välitunnis. Juhul kui õpilane ei saa tervislikel või mõnel muul põhjusel tundides osaleda, tuleb õpetajat sellest teavitada ning sooritab seejärel kirjaliku töö antud spordiala kohta.

CURLING (Tondiraba jäähall, Varraku 14); Arti Lindvest, Margus Luik 9.-11.kl. Pileti hind 5 €
UISUTAMINE (Harju tänaval); Tene Järvsoo neljapäeviti, Raina Luhakooder teisipäeviti, 6.-11.kl. Laenutus 3 eurot, enda uiskudega tasuta.
SUUSATAMINE (Nõmme Spordikeskus, Külmallika 15a); Arti Lindvest, Margus Luik, 6.-11.kl Kolmapäeviti 15.00, 15.30, 16.00 – tundide algusajad

Reedeti 14.00, 14.30, 15.00, 15.30 – tundide algusajad
Suusalaenutus 2.50 €, oma suuskadega tasuta!

SPORTKEEGEL (Mustamäel, Laki 36); Arti Lindvest, Margus Luik; kolmapäeviti; 6.-10 kl. Pileti hind 2.50 €.
Täpsema info uisutamise, sportkeegli ja curlingu kohta edastame klassiti e-kooli ja kajastame kehalise kasvatuse stendil.

 


Projekt "Sport kooli"

2017/2018. õppeaastal on 1. klassi õpilased haaratud projekti "Sport kooli", mis on algatatud Tallinna Spordi- ja Noorsooameti poolt koostöös Tallinna Haridusametiga. Projekti eesmärgiks on suurendada kooliõpilastes liikumisharjumusi ja teisalt tutvustada lastele erinevaid spordialasid kvalifitseeritud treenerite käe all ja seda oma kooli juures. 
Programm kestab õppeaasta lõpuni ehk 2018. aasta juuni alguseni.

I poolaastal toimusid õpilastele karate (treener Vladimir Domashkevich, Spordiklubi EDU-DO ja akrobaatika (tsirkusetreeningud viib läbi treener Kaupo Pilder, Tsirkusestuudio Folie). II poolaastal  jätkatakse akrobaatika (treener Kaupo Pilder, Tsirkusestuudio Folie) ja judoga (treener Toni Eylandt, Toni Judokool EST).


Oleme edukad raamatukogude lugemisprogrammis

Aasta lõpul tehti vahekokkuvõte raamatukogude lugemisprogrammist “Loeme valmis “Oma raamatu””

Sääse raamatukogu piirkonna parim klass oli Tallinna Kristiine Gümnaasiumi 5.B, kes töid raaamtukokku 69 lugemislehte. Veebruaris on 5.b klass kutsutud raamatukokku, kus korraldatakse neile mänguline raamatukogutund, tutvustatakse uusi raamatuid, saab osa võtta Nukitsa konkursist.Soovi korral on võimalik õppida e-kataloogi ESTER kasutamist.

Üldarvestuse 15 parima hulka, keda premeeritakse "Tubli lugeja!" rinnamärgiga, tulid ka Audentese Erakooli 2.B ja 2.C ning Tallinna Kristiine Gümnaasiumi 7.B. klass. Palju õnne!

Programm kestab 20. märtsini. Head lugemisindu kõigile ka edaspidiseks!

Piret Vahtra

 

 


Kristiine Tegevuskeskuse tänu

Meil on taas rõõm tänada Kristiine Gümnaasiumi õpilasi ja õpetajaid Kai Rei, Kadi Voosel ja Helmi Kelle, tänu kellele sai Kristiine eakate päevakeskuses teoks meeleolukas uusaasta kontsert.

 

Edu ja rõõmu tegemistesse, olge te hoitud ja armastatud!


Uue aasta disainiüllatused

Uuel aastal üllatas koolimaja meid värvikireva kujundusega.


Ligi paarikümnele uksele on paigaldatud suuremõõtmelised disainkleebised. Olav Ehala, Ellen Niidu, Hando Runneli, Viivi Luige ja Oskar Lutsu uksepildiga klassiruumi ette kujundatud vaibalt saame lugeda katkendeid nende autorite loomingust. Lisainfot esitletud Eesti suurkujude kohta saab Jaak Urmeti äsja ilmunud kvaliteetväljaandest “Hurdast Pärnani”. Kunstiklassi ees kleebisvaibal rullub lahti väike galerii tähtsamate Eesti kunstnike töödest. Ust illustreerib pilt graafikust ja kunstipedagoogist Günther Reindorfist. Kolmanda korruse piltide autor on kunstnik Karel Korp.


1. ja 2. korruse uksi illustreerivad looma- ja linnukleepsud. Vaibana kujundatud tekstiosa on enamasti seotud ruumis õpetatava ainega ja sisaldab reeglite raudvara.
Võimla uksel sirutab ennast välja Kaido Höövelson ja tema ees olev vaip annab ülevaate Eesti olümpiavõitjatest läbi aegade.
Kujunduse idee ja teostuse autor on kunstiõpetaja Epp Korp.

Aron Liiva
11.ab

 


Tulevased sündmused:


14.03 Emakeelepäev
15.03 Maleturniir
27.03 Rahatarkuse päev
27.03 Playbox "Nostalgia"
______________________________
16.05 Perepäev
08.06 Kooliaasta lõpuaktused
(v.a. 9. ja 12. klassid)
Kell 11.00 1.-4. klasside aktus
Kell 12.00 5.-8, 10.-11. klasside aktus

08.06 Vilistlaste kokkutulek
27.05 9. klasside lõpukell
28.05 12. klasside lõpukell
19.06 Põhikooli lõpuaktused kell 12.00
Gümnaasiumi lõpuaktus 16.00

Rohkem infot: huvitegevus -> sündmuste kalender



Logi sisse

Tunniplaan 

  

Klõpsa Padleti ikoonil ja

vaata näiteid IKT

kasutamisest koolitundides

 

"Aktiivne ja turvaline koolipäev"

 

 

Erasmus+ projektid

Kaasava hariduse põhimõtete rakendamise toetamine Tallinna koolides

Rohelise kooli programm on ülemaailmne ja selles osaleb ligi 60000 õppeasutust rohkem kui 72 maalt. Täpsemalt saab uurida FEE Eco-Schools Global kodulehelt. Programmi tegevusi koordineerib Eestis Tartu loodusmaja, liitunud õppeasutuste ja programmi kohta saab täpsemalt lugeda siit. Programm toob keskkonnahoidliku mõtteviisi õppeasutuse tegemistesse süsteemselt ja terviklikult, aidates lastel ja noortel kujuneda jätkusuutlikult mõtlevateks keskkonnateadlikeks inimesteks. Meie õppeasutus liitus programmiga aastal 2023.