EST ENG RUS

 


     


Palju õnne, Oskar!

Abiturient Oskar Kask pälvis 15.novembril Tallinna Lastekaitse Ühingu ja Rootsi sotsiaalfondi B.O.B. tänukirja ja stipendiumi.

Õpilastoetus “Hooliv kaaslane” antakse abivalmis, töökale ,vastutustundlikule ja väärika käitumisega õpilasele esitatud nominentide hulgast.
Kaaslaste silmis on Oskar tõusnud nähtamatuks liidriks, kellele võib alati loota, kui on vaja võtta vastutus või täita ülesanne, mis teistele kiires elutempos üleliigsena tundub. Õppetöös tagavad Oskarile head ja väga head tulemused järjekindlus, põhjalikkus ja töökus.

Oskar on väga hea deklamaatorina korduvalt esinenud konkurssidel ja luulekohvikus.Oskar on lõpetanud akordioni eriala Nõmme Muusikakoolis, esinenud kooli üritustel, riigikogus, televisioonis ja osalenud vabariiklikus programmis „Igale lapsele oma pill”. Kiidusõnu pälvis Oskari väga põhjalik uurimistöö .Viimasel koolivaheajal osales ta keelehuvilisena Eesti Emakeele Seltsi vabariiklikus keelelaagris Väike-Maarjas.

Oskar on oma hoolivusega meile kõigile eeskujuks.

 


Vaba Lava


Üheksandikud külastasid raamatukogusid

Üheksandal ja kümnendal oktoobril külastas meie kooli 9.b klass Kännukuke raamatukogu ning Tallinna keskraamatukogu. Õpilased kohtusid Rootsi kirjaniku Ida Lindega ning osalesid loomingulise kirjutamise töötoas. Osalejad joonistasid endast portree ning kirjutasid luuletuse. Õpilasi juhendas Denis Bozzi.


Töökorraldus vaheajal

Koolimaja suletud 24.10.-26.10.2018.

Probleemide korral palun saatke e-kiri: kristiine@kristiine.edu.ee


Ettelugemispäev Tallinna Lastekirjanduse Keskuses

20. oktoobril on Eestis ettelugemise päev ja traditsiooniliselt toimub selle tähistamiseks vabariiklik 4. klasside ettelugemise võistlus. Õpilane Erik Nüüd võitis meie koolivooru ning käis ettelugemas Tallinna Lastekirjandus Keskuses.
 
Sel korral oli raamatute valikut inspireerinud Euroopa kultuuripärandiaasta ja Eesti rahvuslooma valimisel pjedestaali kõrgeima koha vallutanud hunt. Nii loetigi sel aastal võistu hundilugusid (pärimus- ja looduslood, muinas- ja lastejutud hundist). Kahekümne viienda ettelugemise päeva teema oli „Kus hundist räägitakse“. Tallinna koolide 4. klassi õpilaste võistulugemise eelvoor toimus neljapäeval, 18. oktoobril 2018 kell 14.00 Eesti Lastekirjanduse Keskuses.
 
Meie kooli esindas 4.d klassi õpilane Erik Nüüd. Eriku juhendaja oli õpetaja Anne-Ly Sarapuu Erik luges katkendi Ivan Franko raamatust "Siis kui loomad veel rääkisid".
Erik küll esimese kolme hulka ei tulnud ega eriauhinda ei saanud, kuid kiitus siiski väga tublile ja julgele õpilasele!
 
Soovime jätkuvat lugemisrõõmu!​

Tulevased sündmused:


14.03 Emakeelepäev
15.03 Maleturniir
27.03 Rahatarkuse päev
27.03 Playbox "Nostalgia"
______________________________
16.05 Perepäev
08.06 Kooliaasta lõpuaktused
(v.a. 9. ja 12. klassid)
Kell 11.00 1.-4. klasside aktus
Kell 12.00 5.-8, 10.-11. klasside aktus

08.06 Vilistlaste kokkutulek
27.05 9. klasside lõpukell
28.05 12. klasside lõpukell
19.06 Põhikooli lõpuaktused kell 12.00
Gümnaasiumi lõpuaktus 16.00

Rohkem infot: huvitegevus -> sündmuste kalender



Logi sisse

Tunniplaan 

  

Klõpsa Padleti ikoonil ja

vaata näiteid IKT

kasutamisest koolitundides

 

"Aktiivne ja turvaline koolipäev"

 

 

Erasmus+ projektid

Kaasava hariduse põhimõtete rakendamise toetamine Tallinna koolides

Rohelise kooli programm on ülemaailmne ja selles osaleb ligi 60000 õppeasutust rohkem kui 72 maalt. Täpsemalt saab uurida FEE Eco-Schools Global kodulehelt. Programmi tegevusi koordineerib Eestis Tartu loodusmaja, liitunud õppeasutuste ja programmi kohta saab täpsemalt lugeda siit. Programm toob keskkonnahoidliku mõtteviisi õppeasutuse tegemistesse süsteemselt ja terviklikult, aidates lastel ja noortel kujuneda jätkusuutlikult mõtlevateks keskkonnateadlikeks inimesteks. Meie õppeasutus liitus programmiga aastal 2023.