EST ENG RUS

 


     


Nutitund igasse kooli!

Nutitund igasse kooli! - veebruar Targalt Internetis olemise kuu kokkuvõte: algatuses osales sellel kuul 234 asutust (rekord!!), kellest uusi tegijaid oli 19. Digitaalse ohutuse kohta käivaid postitusi tehti 68, Õpiveebi kohta 7.

Kõige enam postitasid: Tallinna Kesklinna Vene Gümnaasium 23 korda; Põlva Gümnaasium 13; Antsla Gümnaasium 11; Pärnu Mai kool 11; Tallinna Kristiine Gümnaasium 10. Olete meile ikka ja jälle eeskujuks oma usinuses ja avatuses!

Auhinnad:

Sel korral võitis projekti ''Nutitund igasse kooli'' vaheauhinna meie kooli õpetaja Anne-Ly Sarapuu.  Täname ka õpetaja Seila Jermanni, kes annab igakuiselt oma panuse, et ka meie kooli nutitegevus oleks pildis hoitud.

 

Palju õnne!


Kristiine eakate tänukiri

Tere
 
Kristiine eakatel oli taaskord võimalus vaimustuda Kristiine Gümnaasiumi õpilaste esinemisest Eesti Vabariigi sünnipäevale pühendatud kontserdil.
Täname 9A klassi kõiki õpilasi ja nende juhendajaid Kai Rei`d ja Helmi Kelle`t. Olete õnnega koos, et õpite just selles klassis ja nende inimeste käe all.
 
 
Lugupidamisega

Sirli Sumeri
Kristiine Tegevuskeskus
päevakeskuse juht


Hea tulemus olümpiaadil

Inimeseõpetuse vabariiklikul olümpiaadil saavutas Eliise Saskia Ševtšenko (8b) Tallinna kooliõpilaste seas III koha.

Palju õnne!

 


Etlejate konkurss

17.02.2017 toimus Tallinna koolide etlejate konkurss, mis oli pühendatud A.S.Puškini luulele. Meie koolist osalesid Anastasia Gorbunova 8c; Jana Jurkin ja Monika Paškovskaja 12ab.

Žürii ERIPREEMIA pälvis JANA JURKIN. Kiitus meie tublidele õpilastele. Juh.M.Ling


Järelmõtteid õpilaskonverentsist

Kooli sünnipäeva auks korraldatud konverentsil kuulsime palju erinevaid teemasid mitmest valdkonnast. Kuigi iga teema ei olnud minu jaoks huvitav, leidsin nii mõnegi esineja jutust midagi kõrvataha panna. Esinejad olid nii meie kooli õpilased, vilistlased kui ka väljaspoolt kooli tulnud inimesed. Iga esineja oli oma esitluse koostanud just sellel teemal, mis teda huvitab ning köidab. Seega ei saa me eeldada, et teemad kõigile meelepärased oleksid. Väga suurt tunnustust väärivad minu arvates meie enda kooli õpilased, kes andsin sellesse nii suure panuse. Suur austus ka kogu kollektiivile, kes panid kokku vahe- tekstid ning püüdsid need neli tundi võimalikult huvitavaks muuta. Minu jaoks kõige meeldejäävam oli meie kooli vilistlane Grete-Stina Haaristo, kes oli elav näide kooli kasulikkusest tulevases elus. Minu jaoks jättis ta väga sümpaatse mulje ja oli suureks inspiratsiooniks. Ta näitas mulle, et hetkel kasutuna tunduv tegevus võib kunagi kasu tuua. Usun, et nii mõnigi leidis enda jaoks teema, mis pani mõtlema. See tutvustas meile paljude erinevate inimeste erialasid ning igaüks soovis meile sellega midagi olulist edasi anda. Arvan, et konverents oli hea ning arendav vaheldus tavalisele koolipäevale.

Keilin Kangur 12.ab

Katkeid 12.klassi järelmõtetest õpilaskonverentsile

Minu arvates on kooli sünnipäeva konverentsiga tähistamine hea mõte. Kõige suurema kasu saavad osalejad ise. Õpilasele annab selline esinemine kindlasti juurde rohkem julgust, kogemust ja usku iseendasse.

Kokkuvõtteks arvan, et konverents oli hariv ja silmaringi laiendav. Minu silmis olid kõige tublimad meie kooli õpilased.

Enim meeldis mulle TTÜ magistrant Lauri Kalm, kes tutvusts lähemalt tehnikaülikooli ja andis huvitavat informatsiooni lävendikalkulaatori kohta.Ta oskas teha ennast kuuldavaks ja oli tähelepanu keskpunkt.

Igaüks sai leida endale huvipakkuva teema ning panna sealt kõrvataha midagi uudset ja ahhetama panevat.Teema, mida ootasin algusest peale, oli suhtlemine oma riigiga.Esinejaks punapäine ja särasilmne justiitsministeeriumi asekantsler Kai Härmand. Kui ta suu avas, sattusin ma hämmingusse ning sain temalt innustust, mida ma vajasin.

Uut ja huvitavat leidsin Pala Kooli õpetaja Grete-Stina Haaristo esinemises.Olen ka ise tundnud, et tahaksin õpetajaametit lühiajaliselt proovida. See rõõmsameelsus ja optimism, mida tema publikule edasi andis, oli lihtsalt lummav.

Mulle meeldisid suuresti riigkaitseteemalised ettekanded sellepärast, et see teema huvitab mind isiklikult.

Kõige enam jäi mulle silma Krislin Sartakovi uurimistöö Eestist kui kosmoseriigist, sest mind huvitab kosmoseteema ja kõik sellega seonduv


Õpilastele on huvitav, kui vahel tavaline koolipäev mõne muu kasuliku tegevusega asendatakse.

Konverents tuli kindlasti kasuks nii õpilastele kui õpetajatele. Olen veendunud, et keegi ei lahkunud saalist ilma uute ning kasulike teadmisteta.

See on minu viimane kooliaasta, kuid tuleksin hea meelega järgmisel aastal konverentsi kuulama.

Selle aasta konverents näitas ja õpetas eelkõige seda, kui palju on meil veel õppida, et saada veel paremaks.

Tänan teistsuguse koolipäeva eest ja loodan, et seda traditsiooni jäädakse veel pikalt edasi kandma.

 

 

 


Tulevased sündmused:



______________________________
16.05 Perepäev
27.05 9. klasside lõpukell
28.05 12. klasside lõpukell
08.06 Kooliaasta lõpuaktused
(v.a. 9. ja 12. klassid)
Kell 11.00 1.-4. klasside aktus
Kell 12.00 5.-8, 10.-11. klasside aktus

08.06 Vilistlaste kokkutulek - piletid Fientast
16.00 avatakse uksed
16.30 juubelipingi avamine
17.00 kontsert
19.00-23.00 Risto Paiste bänd, oksjon/üllatused

19.06 Põhikooli lõpuaktused kell 12.00
Gümnaasiumi lõpuaktus 16.00

Rohkem infot: huvitegevus -> sündmuste kalender



Войти

Tunniplaan 

  

Klõpsa Padleti ikoonil ja

vaata näiteid IKT

kasutamisest koolitundides

 

"Aktiivne ja turvaline koolipäev"

 

 

Erasmus+ projektid

Kaasava hariduse põhimõtete rakendamise toetamine Tallinna koolides

Rohelise kooli programm on ülemaailmne ja selles osaleb ligi 60000 õppeasutust rohkem kui 72 maalt. Täpsemalt saab uurida FEE Eco-Schools Global kodulehelt. Programmi tegevusi koordineerib Eestis Tartu loodusmaja, liitunud õppeasutuste ja programmi kohta saab täpsemalt lugeda siit. Programm toob keskkonnahoidliku mõtteviisi õppeasutuse tegemistesse süsteemselt ja terviklikult, aidates lastel ja noortel kujuneda jätkusuutlikult mõtlevateks keskkonnateadlikeks inimesteks. Meie õppeasutus liitus programmiga aastal 2023.