EST ENG RUS

Uudised/Teated



Emakeelepäev 2011

Täna, 14.märtsil kell 10.30 toimus Vikerraadio vahendusel e-etteütlus. Kokku osales 1070 kirjutajat.

Meie koolist panid oma õigekirjaoskused proovile

 

Johanna Salminen 10a

Kärol Kukk 10a

Kertu Oras 10a

Kristjan Link 12a

Kristiina Keelmann 12a

Berit Jässi 12a

Rainer Leppik 12a

Jan Tamkivi 12a

Gerli Vreindlik 12b

 

Täname  osalejaid.

Soovime kogu kooliperele eesti keele hoidmist, austamist ja  hoolsat õppimist !


Noorte kosmoseteemaliste joonistuste ja esseede konkurss

Saksamaal Stutensees toimuvale venekeelsele IKaRUs 2010/2011 noorte kosmoseteemaliste joonistuste ja esseede konkursi finaali kutsuti


11A klassi õpilane ERNI METSAL  (õp.Malle Ling)


Vene keel võõrkeelena olümpiaadi Tallinna voor

Vene keel võõrkeelena olümpiaadi Tallinna voorus saavutas
III koha 11A  klassi õpilane SANDER-SVEN NOOK (õp.Malle Ling)


Sander-Sven Nook osaleb vabariiklikul vene keel võõrkeelena olümpiaadil

14.-15.03.2011


Kõnevõistlus!

4. märtsil 2011 toimus 21. koolis ülelinnaline kõnevõistlus.

I koha sai Elisabeth Haljas 12 B

Eripreemia sai Kristiina Keelmann 12 A


Tallinna Kristiine Gümnaasiumi 92.sünnipäevale pühendatud

15.veebruaril 2011 toimus

Tallinna Kristiine Gümnaasiumi 92.sünnipäevale pühendatud

õpilaskonverents

„Väikeste sammudega suurte eesmärkide poole” J.G.Seume

Õpilaskonverents oli karjääriteemaline. 11.klasside õpilased esitlesid oma sellel aastal valminud uurimistöid, mis otseselt või kaudselt olid seotud oskusega seada elus eesmärke, leida erinevaid teid ja võimalusi eneserealiseerimiseks, kas läbi hobide ennast arendades või lemmikalade kohta teavet kogudes. Need ongi väikesed sammud, mis viivad suurte eesmärkide poole. 

Meie külalisesineja Eesti Kaubandus- ja Tööstuskoja peadirektor Siim Raie rääkis tänasest tööjõuturust ja selle iseärasustest. Sotsiaalministeeriumi soolise võrdõiguslikkuse osakonna peaspetsialist Christian Veske teemaks olid soolised stereotüübid Eesti tööelus . Tallinna Vangla direktori asetäitja taasühiskonnastamise alal, Tallinna Kristiine Gümnaasiumi vilistlane Erik Rüütel viis õpilased kurssi karjääriga riigiametis. Sisenemisest tööellu ja pürgimistest karjääriredelil kõneles karjäärinõustaja „Tööotsija” saatest, lapsevanem Tiina Saar

Laulis kooli kammerkoor Kai Rei juhatusel, luulekatkendeid luges Kristiina Keelmann 12.a klassist , tervituse tõid gümnasistidele Ilotana Haaleni õpilased 1.klassist. Täname osavõtu eest kõiki meie konverentsi külalisi, endisi õpetajaid , vilistlasi ja lapsevanemaid.

Pilte üritusest leate SIIT

Katkendeid 12b klassi arvustustest 

Loodan, et kool jääb seda traditsiooni hoidma ja ehk ühel heal aastal tulevikus on ka minul endal tähtsat sõna võtta külalisesinejana.

Jander Lapmaa

Ürituse tunnuslause „Väikeste sammudega suurte eesmärkide poole” iseloomustas tabavalt karjääriteemalist üritust. Koolipäevale vaheldust pakkuv õpilaskonverents on iga aastaga sammu edasi teinud ja loodetavasti jätkub traditsioon ka järgmisel aastal.

Sander Karu 

Tean omast käest, et esmakordselt sellisel konverentsil esineda on üsnagi ärevust tekitav. Tänu sellele saan hinnata ka selle aasta esinejaid, kes tulid kõigega hästi toime. Kõik esinejad olid hingega enda valitud teema juures ning kandsid ettekande auditooriumile innuga ette.

Kätlin Saue

Väga hea oli teema valik, mis puudutas otseselt abituriente, kellel peatselt ees elu kõige olulisema sammu astumine. Võimalus on ka see, et mõni meie lennu inimene kutsutakse tulevikus oma esitlust tegema, kui ta on oma sammud astunud ja eesmärkideni jõudnud. Tegemist oli järjekordselt õnnestunud üritusega.

Marti Küttis 

Tööturg ei otsi halli massi ja seda just tippjuhtide hulgas. Et mahtuda 10% juhtide sekka, peab olema midagi erilist, midagi teistsugust. Sa pead olema poole töökam ja sa ei saa kuuluda oma mõttemaailmaga keskklassi.

Merit Kaal 

Kõige esiletõusvam külaline oli kahtlemata Tallinna Vangla direktori asetäitja, meie kooli vilistlane Erik Rüütel, kes oma noorusliku ja lõbusas toonis esitatud kõnega pälvis terve saali õpilaste tähelepanu. Ta suutis anda väga hea ülevaate nii iseendast kui ka Tallinna vanglasüsteemist.

Sander Ambos 

Külalisesinejatest meeldis mulle enim karjäärinõustaja Tiina Saar , kes rõhutas, et meie pidevalt arenevas ühiskonnas on täiesti normaalne ühe eluaja jooksul mitut karjääri teha. Samuti peab tööd tegema armastuse ja rahuloluga. Mulle meeldis väga ka Eesti Kaubandus- ja Tööstuskoja peadirektor Siim Raie, kes ütles, et aina rohkem juhtub, et mitte meie ei vali endale tööd, vaid töö valib meid. Konverents oli väga õpetlik ning andis palju uut informatsiooni erinevate erialade ja karjääri kohta.

Sander Vester 

Au ja kiitust jagaksin ka konverentsi juhtidele Kristiina Sikkarile ja Urmas Kassile, kes osavalt ja meeldiva hääletooniga esinejaid ühendasid ja sisse juhatasid. Soovin edu praegustele kümnendikele, kes oma tulevikku nägid , ja loodan, et nad konverentsi taset tuleval aastal veel ülespoole viivad.

Elisabeth Haljas 

Ettekannete teemad konverentsil olid mitmesugused: kõneldi hobidest, lemmikmuusikast ja ka juba päris kindlatest karjääriideedest. Kasulik oli see, et noored rääkisid asjalikult oma huvialadest, näiteks ratsutamisest või rokkmuusikast ja andsid mõista, et tihti võib just hobidest kujuneda edasine amet. Minule jättis konverents positiivse mulje ja andis kindluse unistada suurelt ning seejärel väikeste sammude kaupa oma eesmärke teostama hakata

Moonika Terno.


Tulevased sündmused:


16.05 Perepäev
21.-23.05 Klasside pildistamine
27.05 9. klasside lõpukell
28.05 12. klasside lõpukell
29.05 Loov- ja uurimistööde kaitsmine
31.05 1.-4. ja 6. klassidel TORE mängude päev; Ülejäänud klassidel (v.a lõpuklassid) liikumispäev
03.-04.06 Algklasside robootikapäevad
06.06 Algklasside seiklusmäng
08.06 Kooliaasta lõpuaktused
(v.a. 9. ja 12. klassid)
Kell 11.00 1.-4. klasside aktus
Kell 12.00 5.-8, 10.-11. klasside aktus

08.06 Vilistlaste kokkutulek - piletid müügil Fientas
16.00 avatakse uksed
16.30 juubelipingi avamine
17.00 kontsert
19.00-23.00 Risto Paiste bänd, oksjon/üllatused

19.06 Põhikooli lõpuaktused kell 12.00
Gümnaasiumi lõpuaktus 16.00

Rohkem infot: huvitegevus -> sündmuste kalender



Войти

Tunniplaan 

  

Klõpsa Padleti ikoonil ja

vaata näiteid IKT

kasutamisest koolitundides

 

"Aktiivne ja turvaline koolipäev"

 

 

Erasmus+ projektid

Kaasava hariduse põhimõtete rakendamise toetamine Tallinna koolides

Rohelise kooli programm on ülemaailmne ja selles osaleb ligi 60000 õppeasutust rohkem kui 72 maalt. Täpsemalt saab uurida FEE Eco-Schools Global kodulehelt. Programmi tegevusi koordineerib Eestis Tartu loodusmaja, liitunud õppeasutuste ja programmi kohta saab täpsemalt lugeda siit. Programm toob keskkonnahoidliku mõtteviisi õppeasutuse tegemistesse süsteemselt ja terviklikult, aidates lastel ja noortel kujuneda jätkusuutlikult mõtlevateks keskkonnateadlikeks inimesteks. Meie õppeasutus liitus programmiga aastal 2023.