EST ENG RUS

 


     


Stiilinädal

Sellel nädalal toimus ülekooliline stiilinädal, mille teemadeks olid:
esmaspäev - loomad
teisipäev - ajalooline tegelane
kolmapäev - olümpia
neljapäev - kadrid ja mardid
reede - glamuur/punane vaip

Pildil on 11.klassi õpilased, kes näitasid sellel nädalal noorematele head eeskuju, võttes aktiivselt stiilinädalast osa.


Kadripäev

Täna liikusid koolimajas ringi 1.klassi kadrisandid.
Suure laulu saatel käidi läbi kõik klassiruumid, kus sooviti õpilastele ja õpetajatele häid soove ning õnne.  


Eelkool 2021/2022 õppeaastal

Lugupeetud eelkooli vanemad

 

Jätkame eelkooliga detsembris. Õppetöö toimub 1.; 8. ja 15.detsembril kella 16.25-18.00-ni
Õpilasi ootame alates 16.15-st ning nad võivad iseseisvalt tulla garderoobi, kus neid ootab õpetaja.

Meeldivat koostööd!


Noor Lõvisüda

22.novembril toimus meie kooli 3c klassil kohtumine Eesti Koolispordi Liiduga ja  kiiruisutaja Saskia Alusaluga. Kohtumise käigus tutvustati ja filmiti tutvustuseks Eesti Koolispordi Liidu poolt korraldatavat spordimärgi "Noor Lõvisüda" 3.klassi täpsusviske normatiivi täitmist. Viskasid nii 3c klassi lapsed kui ka külaline Saskia Alusalu. 


Erasmus+ projekti „Code of Future- Eco Friendly robotics“ partnerite kohtumine Tallinna Kristiine Gümnaasiumis

Novembrikuu esimesel nädalal võõrustas Tallinna Kristiine Gümnaasium külalisi Türgist, Hispaaniast, Poolast, Portugalist ja Põhja- Makedooniast. Kohtumise läbiv teema oli loodussõbralikud robotid.
Enamusel külalistest puudus varasem kogemus Lego robotitega, kuid meie koolis on Lego robotitega tegeletud aastaid. Õpilased tutvustasid välisriikide õpilastele Lego robotite ehitamise ja programmerimise põhitõdesid ja seejärel alustati meie robootikaringi õpilaste juhendamisel takistusrada läbiva pakiroboti ehitamise ja programmeerimisega. Seejärel grupid esitlesid oma tehtud roboteid, kirjeldasid nii ehitamise kui programmeerimise protsessi ja demonstreerisid roboti võimekust.
Suurimat elevust ja kõige lõbusam väljakutse osalejatele oli rolllimäng kui külalisõpilased võtsid enda kanda õpetaja rolli ja nende endi õpetajad kehastusid õpilasteks, kellele tuli anda juhiseid roboti programmeerimise kohta.
Olgugi, et tegemist oli vaid paaripäevase kokkupuutega Lego robootika valdkonnas, kinnitasid kõik külalised kui ühest suust, et neil tekkis sügavam huvi robootikaga süvitsi tutvust teha.
Tihedasse programmi kuulus vanalinnaga tutvumine ja külastus Proto avastuskeskusesse, kus veedeti põnevalt aega teaduskatseid tehes virtuaalreaalsuse atraktsioonidel seigeldes.
Väliskülalistel oli ainulaadne võimalus külastada ka maailma suurimaks robootikavõistluseks tituleeritud sündmust Robotex International 2021, kus sai  näha Eesti ettevõtete Starshipi kui ka Cleveroni roboteid, TalTech oma elektrivormelit, rääkimata mitmetest robootikavõistluse aladest.
Kokkuvõtlikult võib öelda, et projektiga seotud nädal oli hariv ja kasulik nii külalistele kui ka korraldajatele, uusi kogemusi ja teadmisi said kõik osalejad.

Lauri Vilibert
robootikaringi juhendaja
projektijuht


Tulevased sündmused:


14.03 Emakeelepäev
15.03 Maleturniir
27.03 Rahatarkuse päev
27.03 Playbox "Nostalgia"
______________________________
16.05 Perepäev
08.06 Kooliaasta lõpuaktused
(v.a. 9. ja 12. klassid)
Kell 11.00 1.-4. klasside aktus
Kell 12.00 5.-8, 10.-11. klasside aktus

08.06 Vilistlaste kokkutulek
27.05 9. klasside lõpukell
28.05 12. klasside lõpukell
19.06 Põhikooli lõpuaktused kell 12.00
Gümnaasiumi lõpuaktus 16.00

Rohkem infot: huvitegevus -> sündmuste kalender



Logi sisse

Tunniplaan 

  

Klõpsa Padleti ikoonil ja

vaata näiteid IKT

kasutamisest koolitundides

 

"Aktiivne ja turvaline koolipäev"

 

 

Erasmus+ projektid

Kaasava hariduse põhimõtete rakendamise toetamine Tallinna koolides

Rohelise kooli programm on ülemaailmne ja selles osaleb ligi 60000 õppeasutust rohkem kui 72 maalt. Täpsemalt saab uurida FEE Eco-Schools Global kodulehelt. Programmi tegevusi koordineerib Eestis Tartu loodusmaja, liitunud õppeasutuste ja programmi kohta saab täpsemalt lugeda siit. Programm toob keskkonnahoidliku mõtteviisi õppeasutuse tegemistesse süsteemselt ja terviklikult, aidates lastel ja noortel kujuneda jätkusuutlikult mõtlevateks keskkonnateadlikeks inimesteks. Meie õppeasutus liitus programmiga aastal 2023.