EST ENG RUS

 


     


12. klassi reaalsuunal käis külas investor Kristi Saare

12. klassi õpilane Gerten organiseeris Digitaalühiskonna aine raames oma klassile külalisesineja. Külalisesinejaks oli investor Kristi Saare, kes rääkis abiturientidele milliseid suuri rahavigu vältida ja millised rahaoskused-teadmised elus edasi aitavad. Tagasiside kaasõpilastelt oli väga hea ning oli tore kohtumine, millest võitsid kõik osapooled!

Aitäh Gerten ja Kristi!

 


Robootikaringi meeskond „Öökullid“ pälvis Eesti meistrivõistluste finaalis II koha

Sarnaselt eelnevatele aastatele osales Tallinna Kristiine Gümnaasiumi robootikaringi meeskond Öökullid ka sel aastal FIRST LEGO League robootikavõistlusel. Veebruaris toimusid kaks eelvooru, mille parimad said edasi finaali- Öökullid saavutasid oma eelvoorus esikoha robotimängus ja üldkokkuvõttes saadi ka eelvooru meistritiitel. 26. märtsil Tartus Ahhaa keskuses toimunud finaalist tuldi koju üldarvestuses kõrge MEISTER II tiitliga ja robotimängus oli meeskond vaieldamatult parim. Võistluse põnevaimas osas- robotimängus- suutis Öökullide lahendada pea kõik ülesanded ja teenida võimalikust 690st punktist 640, olgu mainitud, et teise koha roboti parimaks tulemuseks jäi 355 punkti.

Õnnitlused meeskonnale!


Kohtumine luuletaja ja kirjanik Lauri Räpiga.

Rahvusvahelisel luulepäeval, 21. märtsil kohtus sotsiaalmeedia luuletaja ning kirjanik Lauri Räpp Belgias Eesti Kooli, Tallinna 21. Kooli ja meie kooli 12. klassi õpilastega. Lauri Räpp tutvustas oma loomingut, rääkis inspiratsiooni leidmisest, jutustas oma seljakotirännakutest.  Oli väga tore kohtumine!


1.klassid koos klassijuhatajatega kutsuvad Ukraina inimesi aitama!

1. klassid koos klassijuhatajatega koguvad annetusi Toidupangale. Kui soovid koos meiega Ukraina inimesi aidata, siis saad oma annetuse tuua ruumi 127 või 122.

Annetusena on oodatud pika säilivusajaga toiduained, mida saab hoida toatemperatuuril:

  • Väikelaste- ja beebitoit
  • Lihakonservid, kalakonservid
  • Purgitoidud, supid
  • Makaronid, kuivained (riis, tatar jm)
  • Pudrumaterjal (kaerahelbed, riisihelbed jm)
  • Tee, kohv, kakao
  • Rosinad, pähklid

Korjame toiduabi kuni 23.03.


Tallinna Kristiine Gümnaasium digiturvalisuse lainel

Veebruaris tähistas Tallinna Kristiine Gümnaasiumi koolipere juba traditsiooniks saanud turvalise interneti päeva, kus läbi erinevate õppeainete ja klassijuhatajatundide käsitleti erinevaid digiturvalisuse teemasid. Valmisid vahvad esitlused, ettekanded ja plakatid, mida kaasõpilastele tutvustati. Lisaks sellele osalesid 4. ja 6. klassi õpilased ka ''KüberNööpnõel 2022'' uuringus.

Märtsikuus pöörame samuti tähelepanu teadlikule ja turvalisele interneti kasutusele. 
 
2. märtsil viisid Ilotana Haalen ja Kertu saare sisekoolituse õpetajatele, kus olulised märksõnad olid digihügieen, digitaalne jalajälg ja infosõda.
Saadud teadmisi jagavad õpetajad oma õpilastega. 


Tulevased sündmused:


14.03 Emakeelepäev
15.03 Maleturniir
27.03 Rahatarkuse päev
27.03 Playbox "Nostalgia"
______________________________
16.05 Perepäev
08.06 Kooliaasta lõpuaktused
(v.a. 9. ja 12. klassid)
Kell 11.00 1.-4. klasside aktus
Kell 12.00 5.-8, 10.-11. klasside aktus

08.06 Vilistlaste kokkutulek
27.05 9. klasside lõpukell
28.05 12. klasside lõpukell
19.06 Põhikooli lõpuaktused kell 12.00
Gümnaasiumi lõpuaktus 16.00

Rohkem infot: huvitegevus -> sündmuste kalender



Войти

Tunniplaan 

  

Klõpsa Padleti ikoonil ja

vaata näiteid IKT

kasutamisest koolitundides

 

"Aktiivne ja turvaline koolipäev"

 

 

Erasmus+ projektid

Kaasava hariduse põhimõtete rakendamise toetamine Tallinna koolides

Rohelise kooli programm on ülemaailmne ja selles osaleb ligi 60000 õppeasutust rohkem kui 72 maalt. Täpsemalt saab uurida FEE Eco-Schools Global kodulehelt. Programmi tegevusi koordineerib Eestis Tartu loodusmaja, liitunud õppeasutuste ja programmi kohta saab täpsemalt lugeda siit. Programm toob keskkonnahoidliku mõtteviisi õppeasutuse tegemistesse süsteemselt ja terviklikult, aidates lastel ja noortel kujuneda jätkusuutlikult mõtlevateks keskkonnateadlikeks inimesteks. Meie õppeasutus liitus programmiga aastal 2023.