EST ENG RUS

 


     


Tähistasime emakeelepäeva

13.märtsil tähistasid pidulikult emakeelepäeva 1.-4.klassid.

Aktused olid pühendatud tuntud lastekirjanik Eno Rauale.Kolmandad klassid olid ette valmistanud esitlused kirjaniku elust ja loomingust.Kanti ette ka Eno Raua luuletusi. Õpilased lugesid omaloomingut.Eno Raua loomingust rääkis meie kooli raamatukoguhoidja Elju Valk.Ta tutvustas õpilastele Eno Raua tuntumaid raamatuid ja kutsus üles neid ka lähemalt uurima ning lugema. Aulas oli väljapanek Eno Raua kirjutatud teostest.Üritusel kuulutati välja Eesti sünnipäevale pühendatud omaloomingu võistluse parimad kirjutajad 1.-4.klassidest.Tänukirja said ka kõige kaunima käekirjaga õpilased igast klassist.


Aktuse lõpetuseks lauldi koolihümni ja kogu saal luges üheskoos Leelo Tungla luuletust “Raamatul on aku tühi”.Selle luuletusega rõhutati,et me ei istuks pidevalt telefonis ja vaataksime, mis meie endi ümber ka
toimub.

Huvitav ja lõbus aktus andis õpilastele palju teadmisi kirjandusest ning kasvatas austust oma emakeele kauni ja õige kasutamise vastu.

Victoria Rohtmets
11.ab


Head tulemused suusatamises

Oliver Kruuspan (7.b) Saavutas Linnaosa MV suusatamises seitsmendate klasside arvestuses teise koha. Hästi sõitis ka Jan Arnar Hiiemäe (6.b) kes oli aasta vanemate hulgas neljas. 


Kõned Eesti Vabariigi 100.sünnipäevaks

Juubeliaasta hakul kutsus meie president Kersti Kaljulaid gümnasiste üles kirjutama kõnet oma riigi 100.sünnipäevaks.Meie koolist osalesid kõnede kirjutamises 10.-12.klassid.Noored ütlesid julgelt välja, mille üle nad uhkust tunnevad, kellele nad tänase elu eest tänuvõlgu on ja mida igaüks meist saaks teha parema homse heaks.

President Kersti Kaljulaidi üleskutse „Kirjuta Eestile" parima kõne autoriteks meie koolist olid
Elektra Pallasma 11.ab
Silvia Kirillov 11.ab
Grete Parve 11.ab
Jane-Ly Buhvestova 11.ab


Suur tänu kõnede autoritele! Palju õnne meile kõigile kodumaa juubeliks! Kõned avaldatakse Huviakna ajaveebis.

Eesti keele ainesektsioon

 


Koolipere ühine küpsisetort

Kristiine gümnaasiumi õpilased valmistasid täna ühiselt Eesti Vabariigi juubeliks küpsisetorti.


Hea tulemus rahvastepallis

15.veebruaril toimusid Põhja - Tallinna ja Kristiine linnaosa koolide 4.-5.klasside poeglaste rahvastepalli meistrivõistlused. Meie kooli võistkond saavutas 2.koha. Võistkonda kuulusid: Sander Koskinen 5a, Kristofer- Steven Kuldma 5a, Martin Tomberg 5a, Nils - Erik Eelmäe 5a, Hendrik Sooberg 5a, Magnus Loss 5b, Tristan Viirlaid 5b, Ruben Rahuoja 5b, Karl Joosep Hallismaa 5c ja Kaspar Suun 5c.


Tulevased sündmused:


14.03 Emakeelepäev
15.03 Maleturniir
27.03 Rahatarkuse päev
27.03 Playbox "Nostalgia"
______________________________
16.05 Perepäev
08.06 Kooliaasta lõpuaktused
(v.a. 9. ja 12. klassid)
Kell 11.00 1.-4. klasside aktus
Kell 12.00 5.-8, 10.-11. klasside aktus

08.06 Vilistlaste kokkutulek
27.05 9. klasside lõpukell
28.05 12. klasside lõpukell
19.06 Põhikooli lõpuaktused kell 12.00
Gümnaasiumi lõpuaktus 16.00

Rohkem infot: huvitegevus -> sündmuste kalender



Logi sisse

Tunniplaan 

  

Klõpsa Padleti ikoonil ja

vaata näiteid IKT

kasutamisest koolitundides

 

"Aktiivne ja turvaline koolipäev"

 

 

Erasmus+ projektid

Kaasava hariduse põhimõtete rakendamise toetamine Tallinna koolides

Rohelise kooli programm on ülemaailmne ja selles osaleb ligi 60000 õppeasutust rohkem kui 72 maalt. Täpsemalt saab uurida FEE Eco-Schools Global kodulehelt. Programmi tegevusi koordineerib Eestis Tartu loodusmaja, liitunud õppeasutuste ja programmi kohta saab täpsemalt lugeda siit. Programm toob keskkonnahoidliku mõtteviisi õppeasutuse tegemistesse süsteemselt ja terviklikult, aidates lastel ja noortel kujuneda jätkusuutlikult mõtlevateks keskkonnateadlikeks inimesteks. Meie õppeasutus liitus programmiga aastal 2023.