EST ENG RUS

Uudised/Teated



Tubli tulemus Tartu Rattamaratonil

Grete-Lii Tamm (4b) võttis osa 22. Tartu Rattamaratonist. Ta läbis täiskasvanute klassis 40km raskel maastikul 4 tunni ja 28 minutiga.

ÕNNITLEME!


Leiunurk

AUSTATUD LAPSEVANEM

Kooli garderoobis on avatud rikkaliku valikuga LEIUNURK igal tööpäeval. LEIUNURGA asjade nimekiri on mitmekesine: Joped, mütsid, sussid, võimlemisriided (särgid, püksid – 28 tk.).

On kahju visata prügikasti laste poolt vähekasutatud asju!

Palun leidke aega ja külastage LEIUNURKA.

Iga kuu viimasel päeval toimub LEIUNURGA tühjendus!!


eTwinningu projekt "European Day Of Languages“

5.b klass osales eTwinningu projektis „European Day Of Languages“. Projekti olid kaasatud kooliõpilased Soomest, Leedust, Ukrainast, Saksamaalt, Prantsusmaalt, Hispaaniast, Itaaliast, Horvaatiast, Slovakkiast, Tšehhist, Ühendkuningriigist, Iirimaalt, Poolast, Austriast, Rumeeniast, Bulgaariast, Belgiast ja Reunioni saarelt.

Projekti raames valmistasid õpilased omaloomingulised kaardid, kirjutasid kaardile pöördumise oma emakeeles ning saatsid kaardid projektkoolidesse 26.septembriks, mil tähistatakse Euroopa keeltepäeva.

5.b klassi õpilased meisterdasid ja saatsid laiali kokku 30 kaarti. Meie kooli jõudis erinevatest Euroopa riikidest 24 kaarti.

Projekt oli seotud 5. klassi eesti keele õppekavaga. Koostöö üheks eesmärgiks oli väärtustada oma emakeelt ning teadvustada, et Euroopa riikides kõneldakse emakeelena erinevaid keeli.


Rahvusvaheline muusikapäev

1.oktoobril tähistati rahvusvahelist muusikapäeva ning selle raames tähistas muusikapäeva ka meie kool. Kõikidel klassidel oli palutud valida muusikapala, mis võiks neid esindada või kõige paremini iseloomustada. Sellel päeval mängis vahetundide ajal kooli siseraadios õpilaste enda poolt valitud muusika. Muusikavalik oli väga mitmekülgne, alustades Vivaldist, Queenist ning Beatlitest, lõpetades tänapäeva kõige popimate hittidega. Rahvusvaheline muusikapäev Kristiine Gümnaasiumis oli väga meeleolukas ning koridorid olid täis tantsu ja laulu.


Esinemine Nõmme Vanameeste Klubis

1.oktoobril, mis on juhtumisi muusikapäev ja eakate päev, ühendasime need kaks ja esinesime 12. klassi neidudega Vanameeste klubi 10. juubelil. Kõlas laul ja esitati kauneid luuletusi. Südantsoojendav oli näha sära väärikate härrade silmis. Järjekordne näide sellest, et vanus on kõigest number! Soovime Nõmme Vanameeste klubile palju seiklusi ja rõõmsat meelt!

Triinu Tähe, 12ab klass

Suur tänu õpilaste juhendajale Kadi Vooselile!

 

 


Tulevased sündmused:


14.03 Emakeelepäev
15.03 Maleturniir
27.03 Rahatarkuse päev
27.03 Playbox "Nostalgia"
______________________________
16.05 Perepäev
08.06 Kooliaasta lõpuaktused
(v.a. 9. ja 12. klassid)
Kell 11.00 1.-4. klasside aktus
Kell 12.00 5.-8, 10.-11. klasside aktus

08.06 Vilistlaste kokkutulek
27.05 9. klasside lõpukell
28.05 12. klasside lõpukell
19.06 Põhikooli lõpuaktused kell 12.00
Gümnaasiumi lõpuaktus 16.00

Rohkem infot: huvitegevus -> sündmuste kalender



Logi sisse

Tunniplaan 

  

Klõpsa Padleti ikoonil ja

vaata näiteid IKT

kasutamisest koolitundides

 

"Aktiivne ja turvaline koolipäev"

 

 

Erasmus+ projektid

Kaasava hariduse põhimõtete rakendamise toetamine Tallinna koolides

Rohelise kooli programm on ülemaailmne ja selles osaleb ligi 60000 õppeasutust rohkem kui 72 maalt. Täpsemalt saab uurida FEE Eco-Schools Global kodulehelt. Programmi tegevusi koordineerib Eestis Tartu loodusmaja, liitunud õppeasutuste ja programmi kohta saab täpsemalt lugeda siit. Programm toob keskkonnahoidliku mõtteviisi õppeasutuse tegemistesse süsteemselt ja terviklikult, aidates lastel ja noortel kujuneda jätkusuutlikult mõtlevateks keskkonnateadlikeks inimesteks. Meie õppeasutus liitus programmiga aastal 2023.