EST ENG RUS

Uudised/Teated



Vabad õppekohad

Võtame vabadele kohtadele 1. - 12. klassini õpilasi. Palume saata allkirjastatud avaldus ja väljavõte 2023/2024 õppeaastast (eKool, Stuudium) kooli üldmeilile kristiine@kristiine.edu.ee 


Liikumispäev

Reedel, 31. mail, oli pea kogu koolipere õues mängimas või muid sportlikke tegevusi tegemas. 9. klassid tegid aulas eesti keele lõpueksamit ning teised õpilased said sel ajal nautida suvist ilma klassiruumidest väljas. 

Juba teist aastat toimub algklassidele mängude päev, kus peakorraldajad on 6. klasside õpilased. Suurematest õpilastest moodustati meeskonnad, kelle juures käisid väiksemad erinevaid mänge mängimas. Näiteks oli kavas vanad ja tuntud "Mädamuna", "Kalamees" ja "Haned-luiged". Tore oli vanu mänge meelde tuletada ja suveks uusi õppida. Päeva saatis tõeline mängulust ning 6. klasside õpilased said mängujuhi rollides suurepäraselt hakkama. 

Ülejäänud õpilased tutvusid Tondiraba pargiga. Õpilased said teha erinevaid tegevusi - sõita ratta, rula või tõuksiga, kiikuda, jalutada ja välijõusaalis jõuharjutusi teha. 

Oli tore päev!

Pildid: Tuuli Särekanno ja Gert-Ott Kuldpärg


Hea tulemus kunstikonkursilt

Eesti Kunstikoolide Liit, klubi ProCultura ja Lihula Muusika- ja Kunstikool kuulutasid aasta alguses välja kunstilise konkursi kooliõpilastele helikandjate ümbriste kujundamises. Õpetaja Karin Luuk esitas konkursile ka meie kooli õpilaste töid ja on suur rõõm teatada, et konkursile laekunud 492st tööst jõudis 38 väljavalitu hulka 12. klassi õpilase Jan Arnar Hiiemäe helikandja kujundus pealkirjaga "Sadu".

Näituse avamine 5. juunil Lihula mõisas.

Palju õnne!


Perepäev 16. mail

16. mail saime taas kooliõuel kokku – lapsed, lapsevanemad ja õpetajad. Õpetaja Mare Pukk ja 3b etendasid aulas näitemängu „12 kuud“, seejärel algas õues suurejooneline laat. Osta sai nii seepi, suhkruvatti, ise valmistatud limonaadi ja mida kõike veel. Tundus, et äri läks kõigil väga hästi. Õhtu tippsündmuseks oli kooli sisehoovis toimunud kontsert. Esinesid meie kooli koorid, tantsijad, õpetajad ja seekord ka lausa koolibänd.
Õhtu lõpetuseks sai mängida võrkpalli. Aga mitte üldse tavaliselt, vaid abivahendina pidi kasutama saunalinu.
Kõik kohaletulnud nautisid päikeselist kevadilma ning toredaid tegevusi!
Suur tänu kõigile, kes ürituse õnnestumisse panustasid!


Meie õpilane osales loov- ja uurimistööde konkursil

14. mail toimus Tallinna Õpetajate majas Keele ja Kultuuri teema-aasta loov- ja uurimistööde konverents. Konkursist võttis osa 11. klassi õpilane Debi Schryer, keda autasustati tänukirjaga. Debi esitas konkursile uurimistöö “Muusika teraapiline mõju". Tööd juhendas õpetaja Anu Rannus.

Antud uurimistöö eesmärk oli uurida, kuidas muusika mõjub erinevas vanuses inimestele ning kas on vahet, kas tegemist on muusikute või mittemuusikutega. Muusikal on teraapiline mõju. Selles uurimistöös saame teada, kuidas muusika mõjub inimestele erinevalt, mis on muusikateraapia ja selle eesmärk. Muusika aitab väljendada end viisil,  mida ainult sõnadega teha ei saa ning seeläbi tõhustab ka vaimse tervise heaolu.

Õppejuht Anu Rannus 

 


Tulevased sündmused:


19.06 Põhikooli lõpuaktused kell 12.00
Gümnaasiumi lõpuaktus 16.00

Rohkem infot: huvitegevus -> sündmuste kalender



Войти

Tunniplaan 

  

Klõpsa Padleti ikoonil ja

vaata näiteid IKT

kasutamisest koolitundides

 

"Aktiivne ja turvaline koolipäev"

 

 

Erasmus+ projektid

Kaasava hariduse põhimõtete rakendamise toetamine Tallinna koolides

Rohelise kooli programm on ülemaailmne ja selles osaleb ligi 60000 õppeasutust rohkem kui 72 maalt. Täpsemalt saab uurida FEE Eco-Schools Global kodulehelt. Programmi tegevusi koordineerib Eestis Tartu loodusmaja, liitunud õppeasutuste ja programmi kohta saab täpsemalt lugeda siit. Programm toob keskkonnahoidliku mõtteviisi õppeasutuse tegemistesse süsteemselt ja terviklikult, aidates lastel ja noortel kujuneda jätkusuutlikult mõtlevateks keskkonnateadlikeks inimesteks. Meie õppeasutus liitus programmiga aastal 2023.