EST ENG RUS

Uudised/Teated



Tähistasime õpetajate päeva!

3. oktoobril tähistasime taas meeleolukalt õpetajate päeva. Abituriendid võtsid mõneks tunniks juhtohjad enda kätte ning tegelesid hoolega kooli juhtimise ning tundide andmisega. Päris õpetajad said lõbusalt aega veeta õpilasesinduse poolt läbiviidud tunnis ning päeva lõpetas 12. klassi poolt korraldatud pidu.

Suur tänu kõigile, kes päeva õnnestumisele kaasa aitasid!


4. klasside võistulugemine

 Alates 1994. aastast tähistab Eesti Lastekirjanduse Keskus 20. oktoobril ettelugemise päeva.

Ettelugemisele tähelepanu juhtimiseks viib Eesti Lastekirjanduse Keskus läbi toredaks traditsiooniks kujunenud ettelugemisvõistluse, millest võtavad osa 4. klasside õpilased üle kogu Eesti.

4. oktoobril toimus meie koolis 4.klasside parimate ettelugejate võistulugemine. Esitati erinevate maade muinasjutte.

Selle aasta parimad ettelugejad olid 4.a klassist Marlene Manitski ja Amelia Raivet, 4.b klassist Armanda Olvik ja Lukas Kivi, 4.c klassist Mari Liis Nõulik ja Helena Luts.

Meie kooli esindab etttelugemisvõistluse Tallinna voorus 15.oktoobril Armanda Olvik 4.b klassist.

Tekst: Piret Vahtra


Toolide kujundamise võistlus


Tähistasime muusikapäeva

1. oktoobril tähistasime muusikapäeva. Seekord kutsusime külla ansambli „Äge brass“. Õpilased said teha tutvust pillide arenguga kiviajast tänapäevani. Muusikutel oli kaasas suurel hulgal pille. Näiteks susafon, eufoonium, bändžo, flügelhorn ja kõikvõimalikud igapäevased esemed, millega annab rütme luua ja kuhu sisse puhudes tekivad põnevad hääled. Meeleolukas kontsert oli hariv ning kaasahaarav! Aitäh pillimeestele!


Rahvusraamatukogu ratastel

25. septembril külastasid Kristiine Gümnaasiumit Rahvusraamatukogu ratastel haridusprogrammid paketiga „Rännak raamatute maailma“.
2.b, 3.a ja 3.b osalesid teematunnis „Kus raamatud elavad?“ ning uurisid üheskoos, mida põnevat leidub Rahvusraamatukogus ja milline ülesanne on raamatukogul.
4.c, 6.a ja 6.b õppisid erilaadi raamatukogukraami ära tundma ja sorteerima. Tuletati meelde muinasjututegelasi ning uuriti lasteraamatute tõlkeid. Programm kandis pealkirja „Kuidas taltsutada raamatut?“
Teematund „Raamatukogu kui ajamasin“ viis 4.a, 4.b ja 6.c põnevasse kultuuripärandi ja infoallikate maailma.
Suured tänud RaRa ratastel meeskonnale, et tõite teematunnid meile „koju“ kätte ja panite raamatuhuvilistel silmad särama!
 
Tekst ja pildid: õpetaja Hedi Larionov


Tulevased sündmused:


31.10 Halloweeni stiilipäev, vahetunnidisko
14.11 Koostööpäev

Rohkem infot: huvitegevus -> sündmuste kalender



Logi sisse

Tunniplaan 

  

Klõpsa Padleti ikoonil ja

vaata näiteid IKT

kasutamisest koolitundides

 

"Aktiivne ja turvaline koolipäev"

 

 

Erasmus+ projektid

Kaasava hariduse põhimõtete rakendamise toetamine Tallinna koolides

Rohelise kooli programm on ülemaailmne ja selles osaleb ligi 60000 õppeasutust rohkem kui 72 maalt. Täpsemalt saab uurida FEE Eco-Schools Global kodulehelt. Programmi tegevusi koordineerib Eestis Tartu loodusmaja, liitunud õppeasutuste ja programmi kohta saab täpsemalt lugeda siit. Programm toob keskkonnahoidliku mõtteviisi õppeasutuse tegemistesse süsteemselt ja terviklikult, aidates lastel ja noortel kujuneda jätkusuutlikult mõtlevateks keskkonnateadlikeks inimesteks. Meie õppeasutus liitus programmiga aastal 2023.